Χρόνια Πολλά σε όλους τους μπαμπάδες!

Σήμερα γιορτάζει ο δικός μου μπαμπάς, ο δικός σας μπαμπάς και οι μπαμπάδες όλου του κόσμου!

Είναι μια μέρα ειδικά αφιερωμένη στους αγαπημένους μας πατερούληδες.
Ο μπαμπάς κακά τα ψέματα είναι το στήριγμα μας. Είναι ο άνθρωπος που θα σταθεί δίπλα μας τις δύσκολες στιγμές και θα μας δώσει θάρρος και δύναμη. Είναι επίσης αυτός που δεν μας χαλάει ποτέ χατίρι ακόμη και στα επιδεικτικά ΄΄οχι΄΄ της μαμάς.

Σίγουρα όλοι θυμόμαστε τον μπαμπά να μας προστατεύει από τους ΄΄κακούς΄΄ που μας πείραζαν και μας ενοχλούσαν στο νηπιαγωγείο και το δημοτικό. Στη συνέχει μεγαλώνοντας ο πατέρας είναι αυτός που θα μας συμβουλέψει για τις δύσκολες αποφάσεις της ζωής.
Ο μπαμπάς μου, ο δικός σου και ο μπαμπάς της διπλανής πόρτας είναι ήρωες της σύγχρονης πραγματικότητας. Βλέπουμε τους μπαμπάδες μας καθημερινά να δουλεύουν σκληρά για να μην λείψει τίποτα από την οικογένεια. Μπαμπάδες που θέλουν να προσφέρουν τα πάντα στα παιδία τους χωρίς να υπολογίζουν την κούραση και χωρίς ανταλλάγματα. Ε ναι λοιπόν για αυτούς τους μπαμπάδες πρέπει να είμαστε περήφανοι!

Η σημερινή μέρα είναι ίσως η ευκαιρία να πούμε όλοι στους μπαμπάδες μας ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα όσα μας έχουν απλόχερα προσφέρει. Προσωπικά δεν θα μπορούσα να σκεφτώ και να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τον αγαπημένο μου μπαμπά αλλά ας μην σκεφτόμαστε στενάχωρα..Ας κάνουμε όλοι σήμερα μια ζεστή αγκαλιά στον δικό μας μπαμπάς!