Κωνσταντίνος Δημητριάδης: Σε 2,5 χρόνια απέκτησε 4 κόρες (photos)

Είναι μια μέρα ειδικά αφιερωμένη στους αγαπημένους μας πατερούληδες!

Έτσι το Mommysblog αποφάσισε να μιλήσει με έναν πατέρα του οποίου η ζωή έχει αρκετό ενδιαφέρον. Ο λόγος για τον επιχειρηματία Κωνσταντίνο Δημητριάδη ο οποίος μέσα σε 2,5 χρόνια απέκτησε 4 κόρες!

Όταν γνωρίσεις τον Κωνσταντίνο Δημητριάδη καταλαβαίνεις πόσο πραγματικά ευτυχισμένος είναι μόνο από το χαμόγελο στα μάτια του!

Διαβάστε την συνεντεύξη και δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε αυτό που σας λέμε!

-Πως νιώθετε με 5 γυναίκες στο σπίτι;

Με 5 γυναίκες στο σπίτι είμαι βασιλιάς! Δεν το νιώθω απλά, είμαι.

-Υπάρχει καθόλου ελεύθερος  για εσάς και την γυναίκα σας;

Προς το παρόν λειτουργούμε με κάποιο πρόγραμμα, μέσα σε αυτό κανονίζουμε πάντα να υπάρχει ελεύθερος χρόνος και για εμάς.

-Πως νιώσατε όταν μάθατε ότι η σύζυγος σας περιμένει δίδυμα? To πιστέψατε;

Δεν την πίστεψα! Εκείνη την ημέρα πήγε μόνη στο γιατρό και όταν μου το ανακοίνωσε στο τηλέφωνο κλαίγοντας σοκαρισμένη, κι εγώ επίσης σε κατάσταση σοκ, δεν ήθελα με τίποτα να την πιστέψω!!

-Είχε εύκολη εγκυμοσύνη η γυναίκα σας στην δίδυμη κύηση; Εσείς είχατε καθόλου άγχος;

Ναι, όλες οι εγκυμοσύνες της ήταν πολύ καλές χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Απλά στην δίδυμη κύηση ένιωθε πιο κουρασμένη από τις άλλες. Άγχος πάντα υπάρχει όσο και να μην το θες.

-Πως νοιώσατε όταν μάθατε ότι θα αποκτήσετε και τέταρτη κόρη ;

Η αλήθεια στην αρχή με πείραξε όταν έμαθα ότι και η 4η θα ήταν κορίτσι, σιγά σιγά άρχισα να το συνειδητοποιώ και τώρα που την έχω στην αγκαλιά μου νιώθω τύψεις για όλα αυτά επειδή απλά την λατρεύω!

-Πως είναι οι σχέσεις μεταξύ των κοριτσιών;   Βγαίνει το γυναικείο ταμπεραμέντο ή επικρατεί ειρηνικό κλίμα στο σπίτι;

Καταρχήν να σας πω ότι και οι 4 είναι διαφορετικοί χαρακτήρες! Είναι κάποιες φορές που μπορεί να παίζουν ήρεμες όλες μαζί και είναι και κάποιες φορές που το σπίτι μοιάζει σαν ένα πεδίο μάχης. Υπάρχουν αντιζηλίες ειδικά από την μεγαλύτερη που είναι 2,5 ετών, η οποία άρχισε και καταλαβαίνει  το τι γίνεται μέσα στο σπίτι. Πιστεύει ότι ήρθαν από το πουθενά 3 μικροί εισβολείς για να πάρουν ότι της ανήκει.

– Όταν βγαίνετε έξω οικογενειακώς, τραβάτε τα βλέμματα πάνω σας;

Εννοείται πως όταν βγούμε όλοι μαζί έξω ο κόσμος δεν διστάζει καμιά φορά να μας ρωτήσει αν είναι όλα δικά μας! Το πιο παράξενο γι αυτούς είναι που η μεγάλη μας η κόρη είναι μόνο 2,5 ετών,

-Τα κορίτσια μοιάζουν μεταξύ τους και στον χαρακτήρα πέραν της εμφάνισης;

Όχι δεν μοιάζουν μεταξύ τους, ούτε καν οι δίδυμες, ούτε σε χαρακτήρα ούτε σε εμφάνιση.

-Πως είναι η καθημερινότητα σας;

Η καθημερινότητα μας θέλοντας και μη στρέφεται γύρω από τα παιδιά. Αυτά καθορίζουν προς το παρόν τα πάντα και οτιδήποτε άλλο έρχεται σε δεύτερη μοίρα.

-Νιώθετε τυχερός που αποκτήσατε 4 κόρες? Ποια είναι η σχέση σας με τα κορίτσια? Σας εμπιστεύονται τα μυστικά τους? Τις συμβουλεύετε;

Ναι πολύ τυχερός και μέρα με την μέρα επιβεβαιώνω όλο και περισσότερο αυτά που νιώθω. Είναι πολύ μικρές για να μου εμπιστευτούν μυστικά αλλά μου δείχνουν ότι μαζί μου νιώθουν πολλή ασφάλεια και αυτοπεποίθηση. Τις συμβουλεύω και προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατό πιο σωστός γίνεται.

– Θέλετε να κάνετε και άλλα παιδιά;

Εδώ που φτάσαμε τι 4ο τι 5ο ;! Δεν θα μας χαλούσε αφού τον τρόπο τον μάθαμε καλά! Βέβαια δεν είναι κάτι που επιδιώκουμε στο παρόν στάδιο!

-Θα θέλατε σαν άντρας να αποκτήσετε και έναν γιο ή δεν σας απασχολεί;

Δεν με απασχολεί, είμαι φουλ ευτυχισμένος και ερωτευμένος με τις γυναίκες μου. Τώρα στο μέλλον αν έρθει και ο γιος καλοδεχούμενος!

-Ποια είναι τα όνειρα σας για το μέλλον των κοριτσιών;

Τα όνειρα μου γι αυτές είναι να έχουν την υγεία τους πάνω από όλα, να έχουν αγάπη και πίστη προς τον Θεό και τον συνάνθρωπό τους και να γίνουν στην ζωή τους ότι η κάθε μία επιθυμεί. Εγώ θα είμαι δίπλα τους και θα τις στηρίζω πάντα!